ΚΟΠΕΣ Εξ αποστάσεως παρακολούθηση webinar
- Αφιέρωμα Ιουνίου
- coming soon
- Κοπές
- Επίπεδο Basics
- Ταχύρυθμα
- Τεχνικές
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Ένα σεμινάριο που μας εκπαιδεύει στη σωστή χρήση μαχαιριού και στις τεχνικές κοπής. Απαντάει σε καίρια ερωτήματα όπως ποια είναι τα διαφορετικά είδη των μαχαιριών, αλλά και πώς τα χειριζόμαστε. Επίσης, μαθαίνουμε τις βασικές τεχνικές κοπής, βήμα προς βήμα, με την φιλοσοφία της επαγγελματικής γαστρονομίας. Γιατί ομοιόμορφη κοπή οδηγεί σε ομοιόμορφο μαγείρεμα.
Στις κοπές παρουσιάζονταςι: καρέ, ροδέλες, hache, emince, a la paysanne, escalope, julienne, brunoise, concasser, chiffonade κ.α
Το σεμινάριο διεξάγεται εξ αποστάσεως - webinar με δυνατότητα αλληλεπίδραση με τον σεφ, όπου θα είναι εκεί να καλύψει όλες τις ερωτήσεις σας. Στο υλικό του σεμιναρίου που λαμβάνετε, αποστέλλεται και ο οδηγός χρήσης μαχαιριών.
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.