16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
22/06/2020 18:30   -   22:30
ΚΟΣΤΟΣ
44,90€ για 1 άτομo
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Μακρυμίχαλος Νίκος
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
65
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Ιουνίου
  • Very Popular
  • Επίπεδο Mastering
  • Τεχνικές
ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Εξειδικευμένο μάθημα στις απόλυτες τεχνικές για άγρια μανιτάρια.

Μάθημα εμπλουτισμένης, συνδυαστικής εκπαίδευσης με βασικό αντικείμενο τα άγρια μανιτάρια. Στόχος του μαθήματος είναι η πλήρης κατανόηση και εξάσκηση τεχνικών με μανιτάρια.

Το μάθημα περιλαμβάνει ποικιλία τεχνικών και συνταγών αλλά και συμπληρωματικές παρασκευές που ενισχύουν τις γνώσεις σας στην μαγειρική τέχνη. Ετοιμάζουμε:

  • Βούτυρο Προβηγκίας με μανιτάρια και ψωμί εξοχής
  • Κρεμέ άγριων μανιταριών και λαρδί μπραιζέ
  • Λαυράκι μαρινέ με ταπενάντ τρούφας, σοτέ με αρωματικό βούτυρο μπαχαρικών και ετουβέ άγριων φύλλων σκόρδου
  • Σορμπέ με κουλί μανιταριών και φασκόμηλo.
  • Ορτύκι πρινς ρενιέ με μανιτάρια ο – γκρατεν σε στυλ ντελμονίκο
  • Βερίκοκα με κανθαρέλες φλαμπέ και παγωτό Τόμας Τζέφερσον

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ»!