16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
10/06/2020 18:00   -   31/07/2020 21:00
ΚΟΣΤΟΣ
Από 1100€ ΜΟΝΟ 990€ για 1 άτομo
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Κύκλοι Μαθημάτων

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Ζωγράφος Γιάννης, Σαράβας Μιχάλης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
200
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Ιουνίου
  • Εκπαίδευση & Πιστοποίηση Ζαχαροπλαστικής
  • Επίπεδο Basics
  • Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

ΟΛΗ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΣΕ 14 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Ο Ολοκληρωμένος κύκλος ζαχαροπλαστικής τέχνης σας προσφέρει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να διαπρέψετε στο χώρο. Τα μαθήματα ζαχαροπλαστικής έχουν διάρκεια 3 ωρών και είναι hands onΣτόχος μας να αποκτήσετε εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες στην ζαχαροπλαστική τέχνη, στον τρόπο παρουσίασης και στην ορολογία.


ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: Πρακτική | 14 εργαστηριακές εφαρμογές | 43 ώρες

ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: 

Σημειώσεις προγράμματος και έξτρα υλικό ανάγνωσης
Μάθημα ενημέρωσης εξετάσεων (αξίας 50€, για αυτούς που θέλουν να προχωρήσουν στις εξετάσεις​)
Βεβαίωση προγράμματος
200​ πόντοι (για κατόχους membership card)
Συμμετοχή σε συναντήσεις με παραγωγούς
 


Δυνατότητα πιστοποίησης προγράμματος

Για τα μαθήματα συμπεριλαμβάνονται επιμόρφωση, χρήση υλικότεχνικού εξοπλισμού (σκέυη και συσκευές) καθώς και μεγάλη ποικιλία αναλώσιμου εργαστηριακού εξοπλισμού (πρώτες ύλες απαραίτητες για την πραγματοποίηση των μαθημάτων).

 

ΜΑΘΗΜΑ 1: Κρέμες 
Τεχνικές & Εφαρμογές: Πατισιέ (βανιλια /σοκολάτα) & Παράγωγα (λεζέ/μουσελίν), Κρέμα-ανγκλέζ, Κρέμα Βουτύρου 

ΜΑΘΗΜΑ 2: Μπισκουί, Ζενουάζ, Ελβετικό Ρολό
Τεχνική: Ζενουάζ (βανίλια/ σοκολάτα) , Κουγιέρ, Ρουλάντ
Εφαρμογή: Πάστα σοκολατίνα, κωκ, ελβετικό ρολό (κορμός) 

ΜΑΘΗΜΑ 3: Ζύμη σου 
Ζύμη σου (βανίλια/ σοκολάτα),  Κροκελεν, Σου καραμέλας, Εκλερ σοκολάτας
Εφαρμογή: Σου, εκλερ

ΜΑΘΗΜΑ 4: Μους, Πατ α Μπομπ, Μπαβαρουάζ
Τεχνική: Μους σοκολάτας,  Μπαβαρουάζ (βανίλια/ σοκολάτα), Σαβαγιάρ
Εφαρμογή: Σαρλοτ 

ΜΑΘΗΜΑ 5: Ζύμη Φεγετέ (διάρκεια έως 4 ώρες)
Τεχνική: Φεγετάζ, κρέμα σιμπουστ, σως καραμέλα, σαμπαγιόν
Εφαρμογή: Μιλφέϊγ , Σαιντ Ονορέ 

ΜΑΘΗΜΑ 6: Κεικς, Σαμπλέ, Σουκρέ
Τεχνική: Ζύμες Κέικ,  Σαμπλέ, Σουκρέ 
Εφαρμογή: Τάρτα μήλου, Ταρτα λεμονιού, Κέικς 

ΜΑΘΗΜΑ 7: Μαρέγκες
Τεχνική: Μαρέγκα Γαλλική, Μαρέγκα Ελβετική, Μαρέγκα Ιταλική 
Εφαρμογή: Μπεζέδες, Μαρεγκάκια, Πάβλοβα

ΜΑΘΗΜΑ 8: Ζύμη Λαβέ (διάρκεια έως 4 ώρες)
Τεχνική & Εφαρμογή: Μπριός, Τσουρέκι

ΜΑΘΗΜΑ 9: Γλυκά Σοκολάτας
Τεχνική & Εφαρμογή: Μοελόζ, Μπράουνι, Σουφλέ,  Σοκολατόπιτα

ΜΑΘΗΜΑ 10: Σοκολάτα 
Τεχνική: Κουβερτούρα και γάλακτος, Θερμοκρασίες & Λιώσιμο, Γκανάζ, Γκλασάζ
Εφαρμογή: Σοκολατάκια, Τρουφάκια

ΜΑΘΗΜΑ 11: Παραδοσιακά γλυκά 
Τεχνική & Εφαρμογή: Καρυδόπιτα, Γαλακτομπούρεκο, Μπακλαβάς

ΜΑΘΗΜΑ 12: Τούρτα & Βασικές τεχνικές διακόσμησης 
Τεχνική & Εφαρμογή:  Δημιουργία Τούρτας, Τεχνικές διακόσμησης με διαφορετικά κορνέ

ΜΑΘΗΜΑ 13 & 14: Ασφαλεια και Υγιεινή*
Σκοπός του προγράμματος είναι να εκπαιδεύσει τον καταρτιζόμενο σε θέματα στοιχειώδους υγιεινής των τροφίμων, έτσι ώστε αυτός κατά την εξάσκηση των καθηκόντων του αφ’ ενός μεν να μην αποτελεί μέσο διακινδύνευσης της ασφάλειας των παραγομένων προϊόντων, αλλά επίσης ούτε με τις ενέργειές του να την θέτει σε κίνδυνο

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:​

Τρίτη,Τετάρτη, Πέμπτη Τε 10.06,  Πε 11.06,  Τε 17.06,  Πε 18.06,  Τρ 23.06 (17:30 - 21:30),  Τε 24.06,  Πε 25.06,  Τρ  30.06 (17:30 - 21:30),  Τε 1.07,  Πε 02.06,  Τρ 07.06,  Τε 08.07

Τετάρτη, Πέμπτη 18:00 -  21:00,  όπου 4ωρο μαθήμα: 17:30 - 21:30 

*Ειδικά μαθήματα:   Ασφαλεία και Υγιεινή webinar αναμένετε ημερομηνία
 

 -Μόνο με προπληρωμή-

 

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ:

*Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
*Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την πληρωμή της προκαταβολής (250€) ή την εξόφληση.
*Με χρήση πιστωτικής κάρτας υπάρχει δυνατότητα μηνιαίων δόσεων.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
*Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
*Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
*Η σχολή  δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ»!