BLUE MARINE
- Αφιέρωμα Μαΐου
- Επίπεδο Advanced
- Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Ένα επιδόρπιο που εκφράζει όλη την δημιουργικότητα του Pastry chef και εντυπωσιάζει με τους σωστούς συνδυασμούς γεύσεων και αρωμάτων.
Για να πετύχεις το σωστό croustillant feuilletine πρέπει να εκτελέσεις άψογα την συνταγή και να δώσεις την ανάλογη σημασία στην υγρασία του χώρου. Η ganache montée έχει το μυστικό της για να πετύχεις την σωστή υφή και αυτό είναι η υπομονή. Το coulis βατόμουρο αρωματισμένο με δυόσμο θα δώσει στο επιδόρπιο την φρεσκάδα και θα αναδείξει το cremeux σοκολάτας 70% που με την έντονη πικρή γεύση σοκολάτας ισορροπεί το επιδόρπιο.
Το μάθημα προτείνεται σε επαγγελματίες στον χώρο εστίασης και σε σπουδαστές ζαχαροπλαστικής.
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.