16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΒΟΥΤΗΜΑΤΑ ΠΤΙ ΦΟΥΡ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
5/03/2020 11:00   -   14:00
ΚΟΣΤΟΣ
26,90€ για ένα άτομο
με κάρτα Ανεργίας 16,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Ζωγράφος Γιάννης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
20 ή 16
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Μαρτίου
  • Επίπεδο Basics
  • Special Edition
  • Τάρτες-Ζύμες-Μπισκότα
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΒΟΥΤΗΜΑΤΑ ΠΤΙ ΦΟΥΡ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

O περισσότεροι Έλληνες δε γνωρίζουν την ετυμολογική προέλευση της ονομασίας πτι φουρ και όλα τα μικρά φουρνίσματα που περιλαμβάνει, η ονομασία αναφέρεται σε μία ομάδα βουτημάτων με κάποια ή όλα από τα κάτωθι χαρακτηριστικά:
αφράτο μπισκότο,γέμιση μαρμελάδα φρούτων ή εναλλακτικά κρέμα βανίλιας, σοκολάτας ή φρούτων, επικάλυψη σοκολάτας και γαρνίρισμα με τρούφα, ινδοκάρυδο, καρύδια, ξηρούς καρπούς, γλασαρισμένα φρούτα.
Παραδοσιακά συνοδεύουν τον καφέ και ξυπνούν αναμνήσεις

Σε αυτό το σεμινάριο ο σεφ θα μας βοηθήσει να εκπαιδευτούμε σε βουτήματα με μαρμελάδα βερίκοκο, βουτηγμένα σε σοκολάτα, αρωματικά μελιού με ζάχαρη και κανέλα, την κλασσική γεύση πορτοκαλιού και samble με μαρμελάδα φράουλα.

Στόχος μας είναι να αναβιώσουμε τα αρώματα από βούτυρο και να γευτούμε την ζαχαρένια γεύση τους.

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΒΟΥΤΗΜΑΤΑ ΠΤΙ ΦΟΥΡ»!