ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΒΟΥΤΗΜΑΤΑ ΠΤΙ ΦΟΥΡ
- Αφιέρωμα Μαρτίου
- Επίπεδο Basics
- Special Edition
- Τάρτες-Ζύμες-Μπισκότα
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
O περισσότεροι Έλληνες δε γνωρίζουν την ετυμολογική προέλευση της ονομασίας πτι φουρ και όλα τα μικρά φουρνίσματα που περιλαμβάνει, η ονομασία αναφέρεται σε μία ομάδα βουτημάτων με κάποια ή όλα από τα κάτωθι χαρακτηριστικά:
αφράτο μπισκότο,γέμιση μαρμελάδα φρούτων ή εναλλακτικά κρέμα βανίλιας, σοκολάτας ή φρούτων, επικάλυψη σοκολάτας και γαρνίρισμα με τρούφα, ινδοκάρυδο, καρύδια, ξηρούς καρπούς, γλασαρισμένα φρούτα.
Παραδοσιακά συνοδεύουν τον καφέ και ξυπνούν αναμνήσεις
Σε αυτό το σεμινάριο ο σεφ θα μας βοηθήσει να εκπαιδευτούμε σε βουτήματα με μαρμελάδα βερίκοκο, βουτηγμένα σε σοκολάτα, αρωματικά μελιού με ζάχαρη και κανέλα, την κλασσική γεύση πορτοκαλιού και samble με μαρμελάδα φράουλα.
Στόχος μας είναι να αναβιώσουμε τα αρώματα από βούτυρο και να γευτούμε την ζαχαρένια γεύση τους.
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.