16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
12/06/2020 10:00   -   14:00
ΚΟΣΤΟΣ
26,90€ για ένα άτομο
με κάρτα Ανεργίας 16,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Αρτοποιία

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Σαράβας Μιχάλης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
20 ή 16
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Ιουνίου
  • Αρτοποιία
  • Very Popular
  • Επίπεδο Basics
ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Κριτσίνια, προϊόντα αρτοποιίας που παρασκευάζονται κατά τρόπο παρόμοιο με το ψωμί. Πιστεύεται ότι ξεκίνησαν το 1643, όταν ένας ηγούμενος της Φλωρεντίας περιέγραψε ένα μακρόστενο και λεπτόκοκκο ψωμί που κατασκευάστηκε σε μια πόλη έξω από το Τορίνο.

Από τότε έχει γίνει η ιδανική ιδέα για σνακ στο γραφείο, στο σχολείο και σε κάθε εκδρομή.  

Σε αυτό το μάθημα θα δημιουργήσουμε κριτσίνια πολύσπορο, καλαμποκιού, σταρένια, παρμεζάνα και καρότο.  

Το πιο σημαντικό στα κριτσίνια είναι να διατηρηθούν τραγανά και φρέσκα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Με το σωστό ψήσιμο και την κατάλληλη συνταγή στόχος μας να το πετύχουμε.

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ»!