IZAKAYA
- Αφιέρωμα Ιανουαρίου
- Εθνική Κουζίνα
- new
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
H Ιαπωνία είναι το μοναδικό μέρος στον πλανήτη που καταφέρνει να συνδυάσει τέλεια την εξέλιξη με την παράδοση, τους Samurai και τις Geishas με τους Anime Magna και τις Kogal. Η Κουζίνα όμως διατηρεί ακόμα τον παραδοσιακό της χαρακτήρα και το φαγητό είναι μία ολόκληρη τελετουργία που το ένα πιάτο διακατέχεται το άλλο σε υφές και γεύσεις.
Εκπαιδευόμαστε σε 4 διαφορετικά είδη Ιαπωνικού φαγητού που θα απολαμβάναμε σε μία Izakaya (gastro-pub): Η κλασσική miso soup (σούπα με σόγια, φύκια και tofu) δεν λείπει ποτέ από κανένα γεύμα μιας και είναι το πιάτο που καθαρίζει τον οργανισμό και τον οδηγεί σε μία γαστρονομική διέγερση. Ετοιμάζουμε kaki age (κρεμμύδια, καρότο, σπαράγγια) για ορεκτικό με τα τηγανιτά λαχανικά να γίνονται τραγανές μπουκιές στο στόμα και gyoza με γαρίδες, τα βραστά γεμιστά dumplings με γέμιση γαρίδας. Οι κοτολέτες tonkatsu είναι τηγανητό παναρισμένο χοιρινό, πολύ ζουμερό, που σερβίρεται σε curry ρύζι.
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.