16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΒΑΣΙΚΟΙ ΖΩΜΟΙ & ΣΑΛΤΣΕΣ  

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
29/01/2020 18:00   -   22:00
ΚΟΣΤΟΣ
31,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Μακρυμίχαλος Νίκος
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Ιανουαρίου
  • Επίπεδο Advanced
  • Τεχνικές
ΒΑΣΙΚΟΙ ΖΩΜΟΙ & ΣΑΛΤΣΕΣ  

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Το μεγάλο μυστικό της κουζίνας! Όλη η γεύση και η νοστιμιά των συνταγών, κρύβεται στους πιο νόστιμους ζωμούς και στην έντεχνη παρασκευή σαλτσών!

Μαθαίνουμε τα μυστικά στις κουζίνες τους και παρασκευάζουμε ζωμούς για κάθε μαγείρεμα… λευκό πουλερικών, λευκό και σκούρο κρεάτων, σκούρο οστράκων και ζωμό λαχανικών, αλλά και εκπαιδευόμαστε στις βασικές σάλτσες που απαιτούνται στην μαγειρική τέχνη.

Ανακαλύπτουμε την σημασία της σωστής θερμοκρασίας, πότε ξαφρίζουμε και πώς, τι υλικά χρησιμοποιούμε και πώς διακρίνουμε ζωμούς και σάλτσες σε διάφορες εφαρμογές! Το μάθημα περιλαμβάνει μαγείρεμα και πρακτικές εφαρμογές!

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΒΑΣΙΚΟΙ ΖΩΜΟΙ & ΣΑΛΤΣΕΣ  »!