16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

PICCOLA ITALY

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
13/12/2019 12:00   -   15:00
ΚΟΣΤΟΣ
26,90€ για ένα άτομο
με κάρτα Ανεργίας 16,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Κατσαριώτης Νίκος
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35 ή 20
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Δεκεμβρίου
  • Εθνική Κουζίνα
  • Επίπεδο Advanced
PICCOLA ITALY

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Από τα μονοπάτια της Ρώμης στα στενά της Νάπολι, ένα εξαιρετικό Ιταλικό μενού το οποίο εντρυφά σε αλμυρές και γλυκές τεχνικές! Οι Ιταλοί αγαπούν το αυθεντικό, το χειροποίητο και τις φινετσάτες γεύσεις και αυτά τα χαρακτηριστικά χαρίζουν στο μενού την διαφορετικότητα του. Όλη η Ιταλική κουλτούρα σε 3 πιάτα:

Το πρώτο πιάτο περιλαμβάνει φρέσκο, χειροποίητο μονοράβιολο γεμισμένο με σπανάκι, ρικότα, κρέμα αμυγδάλου και τομάτα, εξετάζοντας την τεχνική του ραβιόλι, αλλά και της γέμισης που επιδέχεται αριστοτεχνικά. Το δεύτερο πιάτο
περιλαμβάνει μία κλασσική παρασκευή κρέατος, όπου η κλασσική φλωρεντινή μπριζόλα της Τοσκάνης, Bistecca alla Fiorentina, γεμίζει με τις μοναδικές γεύσεις της και το περίτεχνο ψήσιμό της το μενού. Το μάθημα ολοκληρώνει το αυθεντικό tiramisu  που με το μοναδικό του στυλ έχει αγγίξει την διεθνή κοινότητα των foodies.

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «PICCOLA ITALY»!