PICCOLA ITALY
- Αφιέρωμα Δεκεμβρίου
- Εθνική Κουζίνα
- Επίπεδο Advanced
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Από τα μονοπάτια της Ρώμης στα στενά της Νάπολι, ένα εξαιρετικό Ιταλικό μενού το οποίο εντρυφά σε αλμυρές και γλυκές τεχνικές! Οι Ιταλοί αγαπούν το αυθεντικό, το χειροποίητο και τις φινετσάτες γεύσεις και αυτά τα χαρακτηριστικά χαρίζουν στο μενού την διαφορετικότητα του. Όλη η Ιταλική κουλτούρα σε 3 πιάτα:
Το πρώτο πιάτο περιλαμβάνει φρέσκο, χειροποίητο μονοράβιολο γεμισμένο με σπανάκι, ρικότα, κρέμα αμυγδάλου και τομάτα, εξετάζοντας την τεχνική του ραβιόλι, αλλά και της γέμισης που επιδέχεται αριστοτεχνικά. Το δεύτερο πιάτο
περιλαμβάνει μία κλασσική παρασκευή κρέατος, όπου η κλασσική φλωρεντινή μπριζόλα της Τοσκάνης, Bistecca alla Fiorentina, γεμίζει με τις μοναδικές γεύσεις της και το περίτεχνο ψήσιμό της το μενού. Το μάθημα ολοκληρώνει το αυθεντικό tiramisu που με το μοναδικό του στυλ έχει αγγίξει την διεθνή κοινότητα των foodies.
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.