16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
22/11/2019 18:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 60€ ΜΟΝΟ 29,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Κατσαριώτης Νίκος
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Νοεμβρίου
  • Very Popular
  • Εθνική Κουζίνα
  • Επίπεδο Advanced
ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Με βαθιές επιρροές από την Οθωμανική Αυτοκρατορία, οι γεύσεις που δημιουργήθηκαν και διαπλάστηκαν κατά την περίοδο αυτή άφησαν ιστορία στην παγκόσμια γαστρονομική κληρονομιά. 
 
Από αυτές επιλέγουμε τις πιο δημοφιλείς γεύσεις όπως συναντώνται σήμερα και ετοιμάζουμε ατσέμ πιλάφι (acem Pilavi), όπου το ρύζι πρέπει να παραμείνει σπυρωτό, αλλά η παρασκευή να είναι χυλωμένη και γεμάτη γεύση από τον ζωμό στο οποίο μαγειρεύτηκε. Ετοιμάζουμε επιπλέον τις «νοστιμιές του σουλτάνου», όπως αποκαλείται διαφορετικά το Hunkar Begendi, ένα μοναδικό πιάτο με βάση την μελιτζάνα και το μοσχάρι.
 
Τέλος, το μάθημα ολοκληρώνεται από τις γλυκά γαλακτερές γεύσεις του ρυζόγαλου με βουβαλίσιο γάλα, κρόκο κοζάνης και μαστίχα.
 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ»!