16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

RAGOUT BOLOGNAISE (Mastering the technique)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
28/11/2019 18:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 60€ ΜΟΝΟ 29,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Γεωργαλά Μαρία
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Νοεμβρίου
  • Very Popular
  • Ιταλικό Φαγητό
  • Επίπεδο Advanced
  • new
  • Τεχνικές
  • Ζυμαρικά
RAGOUT BOLOGNAISE (Mastering the technique)

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Ragù alla bolognese λένε οι Ιταλοί, μακαρόνια με κιμά οι Έλληνες, ωστόσο οι τεχνικές που απαιτούνται για το μοναδικό πιάτο διαφέρουν τόσο γευστικά όσο και τεχνικά ! 
Στο σεμινάριο αντιμετωπίζουμε τις Ιταλικές τεχνικές όπως αυτές εξασκούνται σε μία trattoria. Η τεχνική εμφανίστηκε τον 18ο αιώνα και θεωρήθηκε γαστρονομική κληρονομιά της Ιταλίας όταν η Accademia Italiana della Cucina ζήτησε την επίσημη καταγραφή της από το Βιομηχανικό Επιμελητήριο.
 
Ετοιμάζουμε την αυθεντική Ιταλική σάλτσα όπου το κρέας μαγειρεύεται ξεχωριστά και ετοιμάζουμε 2 sofrito για να το εμπλουτίσουν, με τομάτα και κρεμμύδι. Επιπλέον, το σεμινάριο μας εκπαιδεύει στην δημιουργία ζύμης από κρόκους αυγών και ελαιόλαδο για pasta και στο άνοιγμα και μαγείρεμα χειροποίητων ζυμαρικών

Ελάχιστη Συμμετοχή 6 άτομα 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «RAGOUT BOLOGNAISE (Mastering the technique)»!