16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

BOUILLABAISSE

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
5/12/2019 18:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
31,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Γεωργαλά Μαρία
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Δεκεμβρίου
  • Very Popular
  • Ψάρι
  • Επίπεδο Advanced
  • Τεχνικές
  • Θαλασσινά
BOUILLABAISSE

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Γαλλική μπουγιαμπέσα, παραδοσιακή ψαρόσουπα από την Μασσαλία, η κλασσική σούπα των ψαράδων που απέκτησε την δική της φήμη παγκοσμίως.
Περιλαμβάνει πετρόψαρα, αλλά αναλόγως το ύφος και τις συνθήκες μπορεί να δεχθεί αμέτρητες προσθήκες σε θαλασσινά και οστρακοειδή. Η μπουγιαμπέσα διαφέρει αρκετά από την ψαρόσουπα, λόγω των αρωμάτων από τα βότανα και τα μπαχαρικά που περιλαμβάνει, όσο και από τον τρόπο παράθεσης της (τα ψάρια σερβίρονται ξεχωριστά, το γεύμα συνοδεύει ψωμί αρωματισμένο με σκόρδο και συνήθως μέσα στην σούπα).
 
Το σεμινάριο προσεγγίζει δύο εκδοχές, όπου η μία αποτελεί την κλασσική, παραδοσιακή εκδοχή της σούπας, ενώ η άλλη είναι η ραφιναρισμένη, ντελικάτη μπουγιαμπέσα, όπως σερβίρεται σε εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας. 

Ελάχιστη Συμμετοχή 6 άτομα  

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «BOUILLABAISSE»!