16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

PIZZA 101: ΖΥΜΗ, ΩΡΙΜΑΝΣΗ & ΨΗΣΙΜΟ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
18/10/2019 10:00   -   14:00
ΚΟΣΤΟΣ
ΜΟΝΟ 39,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Γεωργαλά Μαρία
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Οκτωβρίου
  • Εθνική Κουζίνα
  • Επίπεδο Advanced
  • Street Food
PIZZA 101: ΖΥΜΗ, ΩΡΙΜΑΝΣΗ & ΨΗΣΙΜΟ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Ένα άκρως αποκαλυπτικό σεμινάριο για την βάση της pizza! Ανακαλύπτουμε και εντρυφούμε στα είδη pizzas, στα ζυμάρια τους, τα υλικά, τον διαφορετικό τρόπο ωρίμανσης και ψησίματος. 

Pizza Napolitana: οι ευαγγελιστές της pizza δοξάζουν την παρασκευή των Ναπολιτάνων η οποία φαίνεται να επικεντρώνεται περισσότερο στο ζυμάρι και λιγότερο στα υλικά. Η ζύμη και ο τρόπος παρασκευής της θέλουν αφράτο γέμισμα και τραγανή κρούστα στο στεφάνι. Για να το πετύχουν χρησιμοποιούν συγκεκριμένη αναλογία στα υλικά της ζύμης. Αντιπροσωπευτική είναι η Pizza Marinara με τομάτες, σκόρδο, ρίγανη και ελαιόλαδο. 

Pizza Romana: Το εντελώς αντίθετο από την pizza Napolitana. Τραγανό ζυμάρι και πλούσια στα υλικά της, ωριμάζει σε διαφορετικούς χρόνους το ζυμάρι και ψήνεται παρατεταμένα μέχρι να αποκτήσει την τραγανή υφή της. Αντιπροσωπευτική pizza η Capricciosa με χοιρομέρι, μανιτάρια, ελιές, αγκινάρες, τομάτες και αυγό.

Pizza Siciliana: Σπογγώδης, πιο ψωμένια, Αμερικάνικης φιλοσοφίας, εμποτισμένη από την σάλτσα τομάτας, ψήνεται σε πιο χαμηλή θερμοκρασία σε σύγκριση με τις υπόλοιπες. Αντιπροσωπευτική είναι η Pizza Siciliana με τομάτες, mozzarella, scamorza, σαλάμι και μελιτζάνα.

Pizza Bianca: Η pizza χωρίς σάλτσα μπορεί να φαίνεται περίεργη, αλλά υπήρξε ένα από τα αγαπημένα των Ιταλών από τους ρωμαϊκούς χρόνους. Αντιπροσωπευτική είναι η Schiacciata toscana all’olio.
Το σεμινάριο κάνει χρήση φούρνου pizza.

 

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «PIZZA 101: ΖΥΜΗ, ΩΡΙΜΑΝΣΗ & ΨΗΣΙΜΟ»!