16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΗ TEMPURA

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
25/10/2019 18:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 70€ ΜΟΝΟ 34,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Γεωργαλά Μαρία
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Οκτωβρίου
  • Very Popular
  • Εθνική Κουζίνα
  • Επίπεδο Advanced
ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΗ TEMPURA

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Tempura  - το ιαπωνικό πιάτο συνήθως από θαλασσινά ή λαχανικά που έχουν περάσει από χυλό και τηγανιστεί σε υψηλές θερμοκρασίες για να γίνουν απίστευτα τραγανά. Το πιάτο επηρεάστηκε από τις τεχνικές μαγειρικής που έφεραν οι Πορτογάλοι που κατοικούσαν στο Ναγκασάκι τον 16ο αιώνα. Το όνομα "tempura" προέρχεται από τη λατινική φράση quatuor anni tempora, η οποία αναφέρεται στις ημέρες νηστείας, κατά τις οποίες δεν καταναλώνεται κρέας. Αργότερα υιοθετήθηκε και για παρασκευές ψαριού.

Εκπαιδευόμαστε στον ιδιαίτερο χυλό tempura στον οποίο εμβαπτίζονται ψάρια, θαλασσινά και λαχανικά και που πολύ συχνά μπερδεύεται με το panko. Ετοιμάζουμε tempura γαρίδας, μελιτζάνας, κολοκυθιού, μανιταριών και συνδυάζουμε με τις φρέσκιες γεύσεις των πολύ γευστικών edamame φασολιών, της ελαφριάς miso soup και teriyaki μόσχου!

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΗ TEMPURA»!