16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

VIENNOISERIE

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
12/09/2019 17:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 60€ ΜΟΝΟ 29,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Ζωγράφος Γιάννης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Σεπτεμβρίου
  • Very Popular
  • Επίπεδο Advanced
  • Σε Επανάληψη
  • Τάρτες-Ζύμες-Μπισκότα
VIENNOISERIE

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Γλυκά με άρωμα Δανίας, αφού με τη Δανέζικη ζύμη μπορείτε να φτιάξετε τα πιο λαχταριστά γλυκά. Τα βρίσκουμε σε ξεχωριστά σχήματα με λαχταριστή γέμιση και την χαρακτηριστική αφράτη σφολιάτα. Γεμίζονται με κρέμα patissier, μαρμελάδα ή σοκολάτα και συνδυάζονται σε άπειρους συνδυασμούς φρούτων και παίρνουν γλύκα από το γλάσο πάνω στην ψημένη σφολιάτα.

Για τις ανάγκες του μαθήματος, επιλέγουμε Blatterteig με κεράσια & κρέμα τυριού, Tartatin με γλασαρισμένα μήλα, αλλά και Danish με σταφίδες και κανέλα. Το μάθημα αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό μιας και η τεχνική για την ιδιαίτερη παρασκευή της ζύμης αποτελεί από μόνο της ξεχωριστό κεφάλαιο στην ζαχαροπλαστική.

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «VIENNOISERIE»!