16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

YAKI-NIKOU

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
24/09/2019 18:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 50€ ΜΟΝΟ 24,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Μακρυμίχαλος Νίκος
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
20
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Σεπτεμβρίου
  • Εθνική Κουζίνα
  • Ψάρι
  • Κρέας
  • Επίπεδο Basics
YAKI-NIKOU

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Ο ιαπωνικός όρος yakiniku, που σημαίνει "ψημένο κρέας" και αντιστοιχεί στο  "μπάρμπεκιου" του δυτικού πολιτισμού, το οποίο έγινε γνωστό χάρη στον Ιάπωνα συγγραφέα Kanagaki Robun κατά τον 20ο αιώνα.

Μια εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία, το «yakiniku» σήμερα αναφέρεται στο είδος της γιαπωνέζικης κουζίνας που θέλει το κρέας  κομμένο σε μέγεθος μπουκιάς, μαγειρεμένο στην σχάρα και συνοδευμένο με λαχανικά. Όχι άδικα, η 29η Αυγούστου έχει κηρυχθεί ως επίσημη "Yakiniku Day".

Ο Chef Νίκος Μακρυμίχαλος μαγειρεύει κοτόπουλο, χοιρινό και σολομό, μαριναρισμένο και ψημένο a la yaki nikou.

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «YAKI-NIKOU»!