YAKI-NIKOU
- Αφιέρωμα Σεπτεμβρίου
- Εθνική Κουζίνα
- Ψάρι
- Κρέας
- Επίπεδο Basics
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Ο ιαπωνικός όρος yakiniku, που σημαίνει "ψημένο κρέας" και αντιστοιχεί στο "μπάρμπεκιου" του δυτικού πολιτισμού, το οποίο έγινε γνωστό χάρη στον Ιάπωνα συγγραφέα Kanagaki Robun κατά τον 20ο αιώνα. Μια εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία, το «yakiniku» σήμερα αναφέρεται στο είδος της γιαπωνέζικης κουζίνας που θέλει το κρέας κομμένο σε μέγεθος μπουκιάς, μαγειρεμένο στην σχάρα και συνοδευμένο με λαχανικά. Όχι άδικα, η 29η Αυγούστου έχει κηρυχθεί ως επίσημη "Yakiniku Day". Ο Chef Νίκος Μακρυμίχαλος μαγειρεύει κοτόπουλο, χοιρινό και σολομό, μαριναρισμένο και ψημένο a la yaki nikou. |
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.