MOTHER SAUCES (ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΑΛΤΣΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΑ)
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
10/09/2019 18:00
-
21:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 54€ ΜΟΝΟ 26,90€
για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
- Αφιέρωμα Σεπτεμβρίου
- Επίπεδο Advanced
- Τεχνικές
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Ποιες είναι οι mother sauces στην μαγειρική και γιατί ονομάστηκαν έτσι? Στις αρχές του 20ο αιώνα ο chef Auguste Escoffier όρισε τις 5 βασικές σάλτσες μαγειρικής. Μπεσαμέλ, Ολλαντέζ, Βελουτέ, Τοματέ και Εσπανιόλ και παράλληλα ανέλυσε τα παράγωγα τους. Η αρχή αυτή αποτέλεσε την απαρχή της επαγγελματικής μαγειρικής και τις βάσεις πάνω στις οποίες στηρίζονται οι Chef σήμερα για να μαγειρέψουν.
Ο σεφ είναι ο ποιο κατάλληλος να αναλύσει όλες τις λεπτομέρειες και να απαντήσει σε ερωτήματα, όπως πως θα πετύχουμε μια τέλεια υφή, πως θα δέσει σωστά η σάλτσα και συνδυασμούς δημιουργικούς που μπορούμε να κάνουμε. Η σάλτσες για την δοκιμή θα συνοδεύονται από μπουκιές κοτόπουλο. Ένα τεχνικό μάθημα όπου κάθε λάτρεις της μαγειρικής πρέπει να παρακολουθήσει.
Πείτε μας το στόχο σας
Είμαι:
και θέλω να:
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.