MONTE-CARLO
- Αφιέρωμα Ιουλίου
- Εθνική Κουζίνα
- Επίπεδο Advanced
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Eξαιρετικό μενού το οποίο μας ταξιδεύει από την Αθήνα στο κοσμοπολίτικο Μόντε Κάρλο. Το μάθημα επικεντρώνεται σε γεύσεις εκλεπτυσμένες που θα συναντήσουμε κατά μήκος της Γαλλικής Ριβιέρας.
Εμπνεόμαστε από την φινέτσα της πόλης και δημιουργούμε ένα μενού 3 πιάτων. Τις γεύσεις μας ανοίγει το Risotto in Beaulieu sur Mer style, ένα πιάτο από το “Royal Riviera” που δανείζεται τις γεύσεις του από τις κανθαρέλες.
Συνεχίζουμε με τρυφερό μοσχαρίσιο μάγουλο σερβιρισμένο με ελαφρώς πικάντικο πουρέ πατάτας αρωματισμένο με σέλερι και τραγανό φινόκιο όπως σερβίρεται αυθεντικά στο “Tenuta Buonamico”, δίνοντάς το έναυσμα για περισσότερες γαστρονομικές δημιουργίες.
Το μενού ολοκληρώνεται με το επιδόρπιο Queen’s Millefeuille υπό την συνοδεία παγωτού Dulcey chantilly & salted caramel με φρέσκα βατόμουρα.
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.