16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
20/06/2019 18:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 50€ ΜΟΝΟ 24,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Κατσαριώτης Νίκος
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
20
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Ιουνίου
  • Very Popular
  • Εθνική Κουζίνα
  • Επίπεδο Basics
  • Σε Επανάληψη
ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Η Ισπανική Κουζίνα είναι η Κουζίνα των αγροτών, απλή με βάση το κρεμμύδι, το σκόρδο, την τομάτα, την κόκκινη πιπεριά και τα αρωματικά βότανα. 
 
Φτιάχνουμε ομελέτα τορτίγιας- το εθνικό πιάτο της Ισπανίας, ανάμεικτη Παέγια- κληροδότημα των Μαυριτανών που έχει δεχθεί αρκετές παραλλαγές, ανάλογα με την περιοχή και την εγγύτητά της με τη θάλασσα, αλλά με κοινές σταθερές, το ρύζι και το σαφράν. Για επιδόρπιο  ετοιμάζουμε κρέμα Καταλάνα, η οποία σερβίρεται στη γιορτή του Αγίου Ιωσήφ και είναι μια παραλλαγή της κρέμα καραμελέ, αρωματισμένη με ξύσμα πορτοκαλιού και κανέλα.
 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΜΕΝΟΥ»!