HONEY DACQUOISE
- Αφιέρωμα Ιουλίου
- Very Popular
- Επίπεδο Advanced
- Μέλι
- Σε Επανάληψη
- Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
- Τούρτα-Πάστα-Γλυκίσματα
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Αρωματικό νέκταρ φυτών, το μέλι μπορεί να αντικαταστήσει το γλυκαντικό σε ένα επιδόρπιο, αλλά και να προσδώσει απλόχερα το χαρακτηριστικό άρωμα του. To παρακάτω μάθημα παρουσιάζει φωλιές που αγκαλιάζουν γλυκά τις μελένιες γεύσεις από μους και κρέμα. Θα συνθέσουμε ένα επιδόρπιο με λαχταριστή βάση dacquoise, την ιταλική μαρέγκα, γεμίζουμε με απαλή κρέμα αρωματισμένη με μέλι και θυμάρι και συνοδεύουμε με τραγανό croquant αμυγδάλου.
Εξετάζουμε δύο διαφορετικές προοπτικές για το ίδιο γλυκό και εκπαιδευόμαστε τόσο στην χρήση του μελιού στην ζαχαροπλαστική, στην τεχνική παρασκευή, όσο και στην παρουσίαση του επιδορπίου.
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.