ΚΙΜΑΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ (BURGERS, ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ, ΚΕΜΠΑΠ)
- Αφιέρωμα Ιουνίου
- Κρέας
- Επίπεδο Advanced
- Σε Επανάληψη
- Τεχνικές
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Από το minced meat (ψιλοκομμένο κρέας) στον κιμά περασμένο από μηχανή, η επιλογή τεχνικής και κρέατος έχει άμεση σχέση με την τελική παρασκευή που θέλουμε να επιτύχουμε. Απαραίτητη διαδικασία στην κουζίνα με πολυάριθμες εφαρμογές σε όλα τα επίπεδα. Από τους τραγανούς κεφτέδες, στα αφράτα μπιφτέκια, τα μεγάλα μπέργκερ, έως τα γεμιστά ρολά, την σάλτσα μπολονέζ, τα πικάντικα κεμπάπ, το γέμισμα στις πίτες, την πλούσια γεύση στα γεμιστά και σε διάφορων ειδών μαγειρευτά.
Από όλες τις παρασκευές, οι μεγαλύτερες τεχνικές δυσκολίες, αλλά και λάθη στην κουζίνα εντοπίζονται στην παρασκευή των burgers που σίγουρα είναι διαφορετική από αυτή που ακολουθούμε για τα γνωστά μπιφτέκια, όσο και για τα κακοεκτελεσμένα κεμπάπ (kabobs). Στο σεμινάριο αυτό εστιάζουμε πολύ συγκεκριμένα στις 3 αυτές παρασκευές και ανακαλύπτουμε διαφορές στην συνταγή, την επιλογή κρέατος και τρόπος μαγειρέματος.
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.