ΓΑΛΛΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ (COTE D’AZUR)
- Αφιέρωμα Μαΐου
- Dining
- Εθνική Κουζίνα
- Επίπεδο Advanced
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Κατά μήκος της Κυανής Ακτής συναντάμε πολλές γευστικές επιρροές, τόσο από την νότια παράκτια Γαλλία, όσο και από την Προβηγκία μέχρι την Μεντόν. Το μάθημα επικεντρώνεται σε γεύσεις φινετσάτες που θα συναντήσουμε στα μικρά bistro κατά μήκος της Μεσογειακής Ριβιέρας.
Ένα μενού 3 πιάτων όπου τις γεύσεις μας ανοίγει η κρέμα αγκινάρας η οποία αγκαλιάσει το γήινο ριζότο ενώ το κοτόπουλο αφήνει τις απαλές γεύσεις του στο πιάτο. Η τσιπούρα μαγειρεύεται στους χυμούς της και συνοδεύεται από πλούσιες πατάτες εκραζέ, οι οποίες αρωματίζονται με μπαχαρικά και μίνι πράσα. Η τάρτα αχλάδι θα στέψει με την διακριτική γλυκάδα της το μενού αυτό, δίνοντάς το έναυσμα για περισσότερες γαστρονομικές δημιουργίες.
Ένα μενού για το οποίο θα διδαχτείτε διαφορετικές τεχνικές, που αποτελούν βάσεις της μαγειρικής με ένα αποτέλεσμα γεμάτο φινέτσα.
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.