ΑΡΝΑΚΙ ΛΑΜΠΡΙΑΤΗΣ & ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΒΟΥΛΩΤΟ
- Αφιέρωμα Απριλίου
- Κρέας
- Επίπεδο Basics
- Παραδοσιακές Συνταγές
- Special Edition
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
2 κλασσικές συνταγές για αρνί και κατσίκι στον φούρνο, τόσο με ιδιαιτερότητες στην γεύση όσο και στο μαγείρεμα.
Ο Λαμπριάτης είναι παραδοσιακή συνταγή όπου ολόκληρο το κατσικάκι γεμίζεται με ρύζι, δυόσμο, φρέσκα κρεμμυδάκια, άνηθο, φέτα, αυγά, συκώτι και γλυκάδια και σιγοψήνεται μέχρι να δημιουργηθεί τραγανή κρούστα.
Το κατσικάκι βουλωτό είναι η απλούστερη συνταγή με πατάτες στην γάστρα μόνο που κατά το ψήσιμο πρέπει να αποφευχθεί κάθε απώλεια θερμοκρασίας και το κατσικάκι να μαγειρευτεί υπό πίεση!
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.