CITRON DE CÉDRIC GROLET
- Αφιέρωμα Μαρτίου
- Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Ο Cedric Grolet, γεννήθηκε το 1985 στην Γαλλία. Έχει ήδη βραβευτεί 4 φορές ως ο καλύτερος pastry chef και έχει γίνει γνωστός από τα επιδόρπια με γεύση και εμφάνιση φρούτου.
Στο μάθημα δημιουργούμε ένα από τα πιο γνωστά του επιδόρπια, το “Citron”. Εξαιρετικές γεύσεις λεμονιού και ένας εκπληκτικός συνδυασμός τεχνικών και γεύσεων σε ένα επιδόρπιο που απαιτεί αρμονία και επιδεξιότητα.
Στις τεχνικές του μαθήματος, γκανάζ montee αρωματισμένη με yuzu, μαρμελάδα με κομματάκια φρέσκου λεμόνιου, σε φορμάρισμα λεμονιού και με flocage, ψέκασμα με χρωματισμένο βούτυρο κακάο.
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.