ΤΟΝΟΣ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
13/03/2019 17:00
-
21:00
ΚΟΣΤΟΣ
44,90€
για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
65
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
- Αφιέρωμα Μαρτίου
- Θαλασσινά
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Έχουμε συνηθίσει να βρίσκουμε τόνο όλο τον χρόνο, βακουμαρισμένο και κόκκινο, έτοιμο για sashimi. Ωστόσο, ο τόνος είναι καθαρά εποχιακό ψάρι που αλιεύεται από Ιούνιο μέχρι Οκτώβριο. Αυτό το κοπαδιαστό ψάρι που συχνάζει στις Βόρειες Σποράδες και ειδικά στην Αλόννησο είναι ο Ελληνικός λευκόσαρκος τόνος που σπάνια βρίσκουμε στην αγορά φρέσκο. Η γεύση του δεν μοιάζει με αυτή του λευκόσαρκου ψαριού, αλλά περισσότερο θυμίζει τις γεύσεις μίας μπριζόλας. Για τις ανάγκες του μαθήματος ανακαλύπτουμε τεχνικές που αναδεικνύουν το κρέας του στο μέγιστο.
Ετοιμάζουμε την εκπληκτική σαλάτα Νισουάζ που από μόνη της αποτελεί ένα γεύμα προσεχτικά επιτηδευμένο μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας με τόνο, κηπευτικά εποχής και αυγό ποσέ, συνεχίζουμε με το εξαιρετικά ψημένο σουβλάκι τόνου, τόσο όσο χρειάζεται, για να μη σφίξει και στεγνώσει το πολύτιμο κρέας του, αλλά και ετοιμάζουμε τόνο με φινόκιο σε έναν συνδυασμό που το ένα συμπληρώνει γευστικά το άλλο σε πλήρη ισορροπία.
Το μάθημα έχει την δική του γευστική ανωτερότητα, αλλά και δεξιοτεχνία κατά το ψήσιμο του τόνου.
Πείτε μας το στόχο σας
Είμαι:
και θέλω να:
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.