ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ
- Αφιέρωμα Μαρτίου
- Very Popular
- Επίπεδο Basics
- Special Edition
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Η Σαρακοστή στην Ελλάδα, εκτός από την Θρησκευτική τυπολογία, ακολουθεί και μία μοναδική δυνατότητα εκτέλεσης πιάτων χωρίς κρέας. Έτσι, εποχιακά μας δίνεται η δυνατότητα να εντρυφήσουμε σε πιάτα που αγαπάμε ιδιαιτέρως, προσδίδοντας έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα. Το σεμινάριο προσεγγίζει τεχνικά τα πιο δημοφιλή πιάτα της Σαρακοστής με δημιουργικό και γευστικό τρόπο.
Εκπαιδευόμαστε στην κλασσική ταραμοσαλάτα με 5 διαφορετικούς τρόπους, χρησιμοποιώντας ψωμί, πατάτα, μους ταραμά, μελάνι σουπιάς και παντζάρι. Επιπλέον, ετοιμάζουμε ρεγγοσαλάτα με αυγά χρυσής ρέγγας σε μπρουσκέτα με καρπάτσιο κολοκυθιού με κουλί κίτρινης πιπεριάς και ροζ πιπέρι, λαγάνα με λιαστή τομάτα ελιές και ρίγανη, αλλά και λαγάνα με κρόκο Κοζάνης. Το σεμινάριο ολοκληρώνεται με χειροποίητος χαλβά από ταχίνι με φιστίκι Αιγίνης και φουντούκι.
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.