OPERA PISTACHIO
- Αφιέρωμα Φεβρουαρίου
- Επίπεδο Advanced
- Τούρτα-Πάστα-Γλυκίσματα
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Ακολουθούμε τη συνταγή του Γάλλου Ζαχαροπλάστη Sebastien Cannone, και εκπαιδευόμαστε στη παρασκευή μιας τελείως διαφορετικής τούρτας opera, πιο δημιουργική, πιο χρωματιστή και πιο γευστική.
Μαθαίνουμε βήμα βήμα τις τεχνικές για την δημιουργία κάθε στρώσης.
Μαζί με τον Pastry Chef φτιάχνουμε pistachio joconde sponge, απαλή κρέμα βανίλιας με yuzu και coulis από κόκκινα μούρα, με τραγανή βάση από αλατισμένη καστανή ζάχαρη και αμύγδαλα.
Θα το αγαπήσουν όχι μόνο οι λάτρεις του φυστικιού, αλλά όσοι είναι διστακτικοί με τους δημιουργικούς συνδυασμούς.
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.