ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ
- Αφιέρωμα Φεβρουαρίου
- Κρέας
- Επίπεδο Advanced
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Το σουβλάκι δεν είναι μία πρωτοτυπία του ψητοπωλείου στην πιο λαϊκή του μορφή. Μπορεί να αποτελέσει εξαιρετικό πιάτο και με μοναδικό χαρακτήρα. Πρακτικά σουβλάκι αποκαλούμε τα κομμάτια κρέατος που περνιούνται από καλαμάκι και ψήνονται στην ανάλογη θερμοκρασία.
Αν λοιπόν θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα, το σεμινάριο αυτό προσφέρει ολοκληρωμένες γνώσεις σε εναλλακτικές τεχνικές και συνταγές για εκπληκτικά σουβλάκια. Ανακαλύπτουμε ποιο κομμάτι είναι για κάθε κρέας και ποια σάλτσα του ταιριάζει.
Ετοιμάζουμε αρνίσιο σουβλάκι με μπαχαρικά και σάλτσα harissa (Μαρόκο), κοτόπουλο σουβλάκι tika masala (Ινδικό) και χοιρινό σουβλάκι με chimichurri (Αργεντίνικο). Επιπλέον ετοιμάζουμε πίτες, chimichurri, τζατζίκι, μαρινάδες και ψήσιμο στο bbq.
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.