16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΝΙΣΜΑ & ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
1/02/2019 10:00   -   13:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 60€ ΜΟΝΟ 29,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εξειδικευμένα Μαθήματα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Ραφαηλίδης Θανάσης, Χρυσικόπουλος Χρήστος
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Φεβρουαρίου
ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΝΙΣΜΑ & ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Ένα σεμινάριο για όσους τα μαχαίρια αποτελούν το βασικό εργαλείο στην κουζίνα, καλύπτοντας πληθώρα αναγκών, διευκολύνοντας την καθημερινή εργασία τους. Το μαχαίρια είναι το σημαντικότερο τεχνητό μέσο σε ένα εστιατόριο, ικανό να επηρεάσει τους χρόνους και την ευκολία στην μαγειρική, την ηρεμία και στάση σώματος του Chef. Και δεδομένου του χρόνου που ξοδεύει στο χέρι σας, σίγουρα αξίζει να βεβαιωθείτε πόσο αξιόπιστο είναι. Κι όμως ακόμα και οι μεγαλύτεροι Chef αγνοούν τα βασικά τόσο για τις πραγματικές τους ανάγκες, όσο και για την χρήση, φροντίδα και συντήρησή τους. 

Στο σεμινάριο εκπαιδεύεστε τι ταιριάζει καλύτερα στις συνθήκες σας, την εποικοδομητική χρήση τόσο των μαχαιριών και άλλων σημαντικών εργαλείων και έχει βασικό στόχο να καλυτερεύσετε αισθητά την καθημερινότητά σας.

Αναλυτικά: Πώς επιλέγουμε μαχαίρι? Ποιο είναι το σωστό μαχαίρι για κάθε εργασία στην κουζίνα? Τι κάνει τόσο σημαντική την κατάλληλη επιλογή μαχαιριού και πώς θα μας βοηθήσει στην κουζίνα? Τι ρόλο παίζει η λαβή ενός μαχαιριού στην σωστή χρήση του? Κάθε μαχαίρι ταιριάζει σε διαφορετική ιδιοσυγκρασία και ανατομία χεριού? Πώς βοηθάει το κάθε μέγεθος μαχαιριού στις εργασίες της κουζίνας? Πώς ακονίζουμε και διατηρούμε τα μαχαίρια μας? Τι εργαλεία ακονίσματος θα χρησιμοποιήσουμε? Μπορούμε να επιδιορθώσουμε τα μαχαίρια μας?  Τι είναι το τρόχισμα μαχαιριών σε κορδέλα και πώς μπορεί ένα παλιό μαχαίρι να γίνει σαν καινούριο χωρίς χαρακιές και γρέζια? Επιπλέον, γίνεται παρουσίαση χρήσης μικροεργαλείων.  Πώς χρησιμοποιείται σωστά ένα μαντολίνο και ποια η μέγιστη χρήση ενός ραβδομπλέντερ (beamer)? 

Αυτά και πολλά άλλα θα απαντηθούν σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό σεμινάριο το οποίο αφορά στην ευγενέστερη και αποδοτικότερη χρήση των επαγγελματικών μαχαιριών.

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΝΙΣΜΑ & ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ»!