RISOTTO EXQUISITE
- Αφιέρωμα Ιανουαρίου
- Τεχνικές
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Ένα μάθημα εξαιρετικών δυνατοτήτων μιας και εκπαιδευόμαστε στις ανώτερες πρακτικές εφαρμογές του ριζότο. 3 ποικιλίες ριζότο για να ανακαλύψουμε τις διαφορές τους (αρμπόριο, καρναρόλι, βιολόνε νάνο), αλλά και τεχνικές οι οποίες κάνουν ένα απλό πιάτο να ξεχωρίζει τόσο σε γεύση όσο και σε γαστρονομική αξία.
Ριζότο με μεδούλι μόσχου, ριζότο mantecato (Ελβετική ονομασία για το κρεμώδες που το αποκτάει από το τυρί Fontina), και ριζότο θαλασσινών με βούτυρο γαρίδας. Και οι τρεις παρασκευές ξεφεύγουν από τις κλασσικές συνταγές, απαιτώντας επιδεξιότητα και τεχνική γνώση της εκτέλεσης ενός ριζότο.
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.