16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΨΑΡΙ ΙΙ (demonstration)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
31/01/2019 11:00   -   15:00
ΚΟΣΤΟΣ
79,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εξειδικευμένα Μαθήματα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Τσατσάκης Βασίλης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
65
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Ιανουαρίου
  • Special Edition
ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΨΑΡΙ  ΙΙ (demonstration)

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Το δεύτερο σεμινάριο αφιερώνεται στο ψάρι και την σύγχρονη αντίληψη των μενού στα εστιατόρια. Η Ελλάδα ως τουριστικός προορισμός αξίζει να επανατοποθετηθεί γαστρονομικά χάρη στις εξαιρετικές πρώτες ύλες και τους φιλομαθείς Chef. Αριστοτεχνικός τρόπος μαγειρέματος, εξαιρετική ποιότητα και μοντέρνες τεχνικές για την απόδοση πιάτων γαστρονομικής αξίας. 

Στο σεμινάριο προσεγγίζουμε διαφορετικά ψάρια και τεχνικές, από πετρόψαρα ρηχών και ανοιχτών θαλασσών σε θαλασσινά και λιπαρά ψάρια. 

Αχνιστή σκορπίνα (με ανάπτυξη επί τόπου) (πετρόψαρο, στρογγυλό ψάρι)
Καπνιστός ροφός πάνω σε λεμονάτη ρεβιθάδα (πετρόψαρο λευκόσαρκο χωρίς λιπαρά ψάρι)
Σπαγγέτινι αχινού με αυγοτάραχο και κρέμα ανθότυρου (θαλασσινό)
Μουσακάς τόνου με μπεσαμέλ ελληνικών τυριών και υφές λαχανικών (λιπαρό ψάρι, στρογγυλό)

Δείτε εδώ το το 1ο σεμινάριο.

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΨΑΡΙ ΙΙ (demonstration)»!