16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΤΥΡΙΑ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
3/12/2018 09:30   -   12:30
ΚΟΣΤΟΣ
26,90€ για ένα άτομο
με κάρτα Ανεργίας 16,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Καρακατσάνης Προκόπης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Δεκεμβρίου
  • Ξεχωριστές Γεύσεις
ΤΥΡΙΑ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Εξαιρετικά στην γεύση τους όταν ψηθούν σε σχάρα ή τηγάνι και ιδανικά στο σερβίρισμα τους ως συνοδευτικά πιάτα.  Συνδυάζονται με πληθώρα υλικών και κάθε φορά δίνουν διαφορετικές γεύσεις.

Ετοιμάζουμε με τον πιο απλό τρόπο φορμαέλα Παρνασσού και φρυγανισμένα ψωμάκια, ψήνουμε μανιτάρια Portobello μαζί  με σαγανάκι από ταλαγάνι Άρτας και ετοιμάζουμε σαλάτα με σύκα, καρύδια, ρόδια, σουσάμι και χαλούμι Κύπρου! Τέλος σερβίρουμε λουκάνικα μαύρου χοίρου με μαστέλλο Χίου σε  χιώτικο ούζο.

Ανακαλύπτουμε όχι μόνο πώς ψήνουμε τυριά, αλλά και πώς τα συνδυάζουμε με άλλες γεύσεις, προκειμένου να δημιουργήσουμε νέες γαστρονομικούς συνδυασμούς. 

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΤΥΡΙΑ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ»!