16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΑΦΡΟΙ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
20/11/2018 18:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 70€ ΜΟΝΟ 34,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Καρακατσάνης Προκόπης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Νοεμβρίου
  • Τεχνικές
ΑΦΡΟΙ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Πειραματικά και τεχνολογικά, οι αφροί αποτελούν τις βάσεις της Μοριακής Κουζίνας! Συμπυκνωμένα αφράτα σύννεφα γεύσεων και αρωμάτων που χρησιμοποιούνται για να συνοδέψουν έντεχνα ή να διακοσμήσουν επιτηδευμένα ένα πιάτο. Αν και πλέον η πειραματική Κουζίνα σερβίρεται κατά μέρος, ωστόσο οι βασικές αρχές της μοριακής γαστρονομίας άφησαν το στίγμα τους στην δημιουργική μαγειρική. 

Στα πλαίσια αυτά, στο μάθημα εξειδικευόμαστε στην τεχνική των αφρών και πώς μπορούμε με τον καλύτερο τρόπο να πάρουμε όλη την γεύση από διαφορετικά υλικά. Αρκετά σημαντικό, ιδιαίτερα επίκαιρο και γεμάτο τεχνικές γνώσεις στο σεμινάριο αυτό: μαθαίνουμε διαφορετικές εκδοχές αφρού: από σιφον,  εσπουμα, με οξυγόνο, αλλά και την πρακτική τους εφαρμογή σε πιάτα Δημιουργικής Κουζίνας. 

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΑΦΡΟΙ»!