ΚΟΤΣΙ
- Αφιέρωμα Νοεμβρίου
- Κρέας
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Το κότσι είναι ένα κομμάτι αρκετά τρυφερό και νόστιμο όπως και αν μαγειρευτεί αλλά και πολύ πλούσιο σε συνδετικό ιστό. Στο μάθημα εκπαιδευόμαστε σε διάφορες τεχνικές για ένα κομμάτι κρέατος πολύ ιδιαίτερο και γευστικό. Μαγειρεύουμε χοιρινό κότσι, αρκετά τρυφερό και πολύ πλούσιο σε συνδετικό ιστό.
Πώς όμως έναν σκληρό μυ θα το μετατρέψουμε στο πιο απολαυστικό κομμάτι? Σίγουρα θέλει όμως το χρόνο του... Μαζί με τον εκπαιδευτή μας φτιάχνουμε κότσι μελωμένο με μια ραφινάτη μαρινάδα που περιέχει μουστάρδα, μέλι, μπύρα και φρέσκα αρωματικά. Σερβίρουμε με λάχανο μπραιζέ και πατάτες ψητές.
Ένα μάθημα γεμάτο τεχνικές που δεν πρέπει να χάσετε!
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.