AL POMODORO
- Αφιέρωμα Νοεμβρίου
- Εθνική Κουζίνα
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Όταν πρόκειται για ζυμαρικά, η Ιταλία είναι αναμφισβήτητα η χώρα όπου η pasta υπερέχει γευστικά. Ως οι μεγαλύτεροι παραγωγοί και καταναλωτές στον κόσμο - περίπου 25 κιλά ανά άτομο κάθε χρόνο, που ακολουθούν απροσδόκητα οι Τυνήσιοι - οι Ιταλοί είναι πιθανώς οι μόνοι άνθρωποι που χαίρονται να τρώνε ζυμαρικά περισσότερο από μία φορά κάθε μέρα.
Εάν ρωτήσουμε έναν Ιταλό Chef ποια τεχνική συνταγή αποτελεί τον ιδανικό τρόπο αξιολόγησης ενός μάγειρα στην κουζίνα θα απαντήσει spaghetti al pomodoro. Το μυστικό βρίσκεται στην ωρίμανση της τομάτας κάτω από τον ήλιο και στο ελαφρύ μαγείρεμα της.
Στο μάθημα ξεδιπλώνουμε τις 3 πιο δημοφιλείς συνταγές με βασικό συστατικό την τομάτα: Amatriciana, Arabbiata και Putanesca και εκπαιδευόμαστε στον Ιταλικό τρόπο al pomodoro.
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.