16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

MISO STYLE (みそ | 味噌)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
21/11/2018 17:30   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 54€ ΜΟΝΟ 26,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Καρακατσάνης Προκόπης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Νοεμβρίου
  • Εθνική Κουζίνα
MISO STYLE (みそ |  味噌)

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Για έναν Γιαπωνέζο Chef απαιτείται μία ολόκληρη ζωή για να δοκιμάσει κάθε πιθανή εκδοχή, παραλλαγή ή εφαρμογή της miso paste στην Κουζίνα του. Το Ιαπωνικό καρύκευμα που προέρχεται πρακτικά από την Κίνα ως doujiang εφευρέθηκε ως ένας τρόπος διατήρησης της σόγιας.

Το Miso είναι φτιαγμένο από πολτό μαγειρεμένων φασολιών σόγιας και δημητριακών καρπών (συνήθως ρυζιού ή κριθαριού) αναμεμειγμένων με αλάτι και με έναν μύκητα που ονομάζεται Aspergillus oryzae ή koji στα Ιαπωνικά.

Ο συνδυασμός των παραπάνω δημιούργησε μία μοναδική γεύση σε πάστα που ονομάζεται miso και χρησιμοποιείται ποικιλοτρόπως στην μαγειρική.Ανακαλύπτουμε τις δύο πιο διαδεδομένες συνταγές με miso paste στην Ιαπωνία: Σούπα γλυκιάς κολοκύθας με miso και βούτυρο μαύρου πιπεριού, αλλά και miso ramen noodles με pak choi, αυγό ποσέ, εσαλότ και teriyaki.

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «MISO STYLE (みそ | 味噌)»!