ΓΛΥΚΑ BRIOCHE
- Αφιέρωμα Οκτωβρίου
- Τάρτες-Ζύμες-Μπισκότα
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Εξαιρετικά νόστιμο, ελαφρύ, βουτυρώδες πασπαλισμένο ψωμί, στροβιλισμένο με γλυκά ροδάκινα και ζάχαρη κανέλας. Η πρώτη επίσημη αναφορά στο brioche είναι το 1404, στην Γαλλική Γαστρονομία και από τότε έχει κερδίσει με την αξία του όλες τις Κουζίνες.
Σε αυτό το μάθημα διδασκόμαστε την τεχνική για να δημιουργήσουμε αφράτη ζύμη, τους σωστούς χρόνους ψησίματος και αρωματίζουμε με κανέλλα και ροδάκινα. Τίποτα δεν περιγράφει τη γευστικότητα αυτού του ψωμιού.
Σερβίρεται ζεστό, ιδανικό συνοδευτικό για καφέ.
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.