ΕΞΩΤΙΚΟΣ ΣΟΛΟΜΟΣ
- Αφιέρωμα Οκτωβρίου
- Θαλασσινά
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Στο μικροσκόπιο μας 1 υλικό και 2 μοναδικές συνταγές! Ιδιαίτερα γνωστός για τις θρεπτικές ιδιότητές του, καθώς είναι πλούσιος σε Ω3 λιπαρά οξέα, αλλά και μοναδικός στην γεύση του κυρίως χάρη στην λιπαρότητα του με πολλές εφαρμογές στην κουζίνα.
Εξασκούμαστε στο σωστό φιλετάρισμα και σε τεχνικές για ψητό σολομό με τζιντζερ και σάλτσα αβοκάντο. Συνεχίζουμε με jerk salmon, όπως έχει επικρατήσει να το αποκαλούν, με ρύζι καρύδας, λιωμένο cheddar και μαύρα φασόλια πάνω σε χειροποίητη crispy tostadas. Ντελικάτο πιάτο με ιδέες για fusion εστιατόρια.
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.