16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

CONFIT (ΚΟΝΦΙ)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
10/10/2018 18:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 70€ ΜΟΝΟ 34,00€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Κατσαριώτης Νίκος
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Οκτωβρίου
  • Τεχνικές
CONFIT (ΚΟΝΦΙ)

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Γαλλική τεχνοτροπία η οποία χαρίζει απίστευτη γεύση σε υλικά! Από την προετοιμασία, στην συντήρηση μέσα σε λίπος και τον τρόπο συμπύκνωσης των γεύσεων μέσω θερμοκρασίας, τα κονφί συνήθως ακολουθούν συγκεκριμένα υλικά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να υπάρξει χώρος για πειραματισμούς.

Για να ξεδιπλώσουμε σωστά την τεχνική, το μάθημα αυτό θα ασχοληθεί με τις πιο δημοφιλείς γεύσεις που γίνονται κονφί: η πάπια κονφί είναι ένα περίτεχνο και πολύ γευστικό έδεσμα το οποίο δανείζεται τις γεύσεις του τόσο από το ίδιο του το κρέας, όσο και από το λίπος στο οποίο μαγειρεύεται. Οι τομάτες και το σκόρδο γίνονται κονφί και συνοδεύουν ως συμπληρωματικές γευστικές νότες άλλα υλικά!  Η όλη μαγεία τους προκύπτει από τα συμπυκνωμένα ζάχαρα που απελευθερώνονται και την έλλειψη της οξύτητας που χάνεται κατά το μαγείρεμα. Το τελικό αποτέλεσμα κάνει όποιο υλικό σταθεί δίπλα σε λαχανικά κονφί να γλυκίζει και αρωματίζει το πιάτο!  

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «CONFIT (ΚΟΝΦΙ)»!