SPANISH MARISCOS (ΔΙΑΣΗΜΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΠΙΑΤΑ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ)
- Αφιέρωμα Σεπτεμβρίου
- Εθνική Κουζίνα
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
3 πιάτα με θαλασσινά και ισπανικό αέρα που πρέπει οπωσδήποτε να μαγειρέψετε! Ξεχωρίζουν για τις γεύσεις τους, την απλότητά τους και μοιάζουν αρκετά με την Ελληνική ιδιοσυγκρασία.
Εκπαιδευόμαστε σε κάτι νέο που μας ανοίγει γευστικά την παλέτα μας, αλλά και μας μαθαίνει εναλλακτικούς τρόπους για να μαγειρέψουμε τα θαλασσινά. Οι Ισπανοί αποκαλούν την συνταγή Tigres αλλά καμία σχέση δεν έχει με τίγρη, εναλλακτικά ονομάζεται και “Mejillones Relleñadas" και αποτελείται από μύδια τα οποία γεμίζονται και ψήνονται για να προσφερθούν ως ορεκτική μπουκιά.
Ανάμεσα στις μεγάλες μαγειρικές απολαύσεις των Ισπανών βρίσκεται και το Pulpo a la Gallega, μία συνταγή της Γαλικίας, με χταπόδι που λιώνει στο στόμα σε φέτες πατάτας και με την μέθοδο του μουσακά.
Τέλος, στα tapas bar δοκιμάζουμε τα Gambas al Ajillo, γαρίδες σε αρωματικά και ελαιόλαδο με ξηρό sherry και φρυγανισμένο ψωμί!
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.