16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

SPANISH MARISCOS (ΔΙΑΣΗΜΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΠΙΑΤΑ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
28/09/2018 17:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 60€ ΜΟΝΟ 29,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Καρακατσάνης Προκόπης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Σεπτεμβρίου
  • Εθνική Κουζίνα
SPANISH MARISCOS (ΔΙΑΣΗΜΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΠΙΑΤΑ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ)

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

3 πιάτα με θαλασσινά και ισπανικό αέρα που πρέπει οπωσδήποτε να μαγειρέψετε! Ξεχωρίζουν για τις γεύσεις τους, την απλότητά τους και μοιάζουν αρκετά με την Ελληνική ιδιοσυγκρασία.

Εκπαιδευόμαστε σε κάτι νέο που μας ανοίγει γευστικά την παλέτα μας, αλλά και μας μαθαίνει εναλλακτικούς τρόπους για να μαγειρέψουμε τα θαλασσινά.  Οι Ισπανοί αποκαλούν την συνταγή Tigres αλλά καμία σχέση δεν έχει με τίγρη, εναλλακτικά ονομάζεται και “Mejillones Relleñadas" και αποτελείται από μύδια τα οποία γεμίζονται και ψήνονται για να προσφερθούν ως ορεκτική μπουκιά.

Ανάμεσα στις μεγάλες μαγειρικές απολαύσεις των Ισπανών βρίσκεται και το Pulpo a la Gallega, μία συνταγή της Γαλικίας, με χταπόδι που λιώνει στο στόμα σε φέτες πατάτας και με την μέθοδο του μουσακά.

Τέλος, στα tapas bar δοκιμάζουμε τα Gambas al Ajillo, γαρίδες σε αρωματικά  και ελαιόλαδο με ξηρό sherry και φρυγανισμένο ψωμί!

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «SPANISH MARISCOS (ΔΙΑΣΗΜΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΠΙΑΤΑ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ)»!