ΨΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΣΧΑΡΑ
- Αφιέρωμα Ιουλίου
- Θαλασσινά
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
To ψάρι στην σχάρα θέλει τέχνη και μαεστρία για να πάρει γεύση. Ο κίνδυνος να στεγνώσει η σάρκα του ή να κολλήσει η πέτσα, καταστρέφοντας το ψάρι είναι το πιο σύνηθες λάθος.
Ότι μέσο ψησίματος κι αν επιλέξετε, κάρβουνο ή γκάζι, η τεχνική ψησίματος είναι αυτή που θα σας χαρίσει και το καλύτερο αποτέλεσμα. Στην σχάρα μας τρία ψάρια/θαλασσινά που επιλέγουμε συνήθως…
Ψήνουμε σαρδέλα, τσιπούρα και γαρίδες, μαθαίνουμε για το καθάρισμα και το φιλετάρισμα, ανακαλύπτουμε μυστικά των σεφ που θα μας ωφελήσουν και ετοιμάζουμε συνοδευτικά και σάλτσες που θα χαρίζουν όλη την μαγεία στο πιάτο.
Ελάχ. Συμμετοχή: 6 άτομα
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.