16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

SOUS VIDE: Μαγειρεύουμε σε κενό αέρος με μπακαλιάρο

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
4/07/2018 10:30   -   13:30
ΚΟΣΤΟΣ
ΜΟΝΟ 49,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Θεόδωρος Σταμούλης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Ιουλίου
  • Ψάρι
  • Τεχνικές
SOUS VIDE: Μαγειρεύουμε σε κενό αέρος με μπακαλιάρο

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Sous Vide η βασική τεχνική και συγκριτική γευσιγνωσία. 
Μαγειρεύουμε με διπλή τεχνική sous vide και παραδοσιακά το πιάτο μας. Γευόμαστε τις διαφορές και απομυθοποιούμε για βαθύτερη κατανόηση. Μαθαίνουμε σε επίπεδο αρχαρίου, θα δούμε την τεχνική αναλυτικά συγκρίνοντας το  με άλλες μεθόδους παράλληλα με ιστορικά στοιχεία. 
 
Το μενού μας:
Φρέσκο φιλέτο μπακαλιάρου μαγειρεμένο sous vide αλλά και ποσέ. 
Συνοδεύουμε με λαδολέμονο με καρέ καλοκαιρινής τομάτας, βλίτα και κινόα. 
Τελειώνοντας απολαμβάνουμε Lemon curd, μαγειρεμένη με ελεγχόμενη θερμότητα. 
 
 * Ελάχιστη συμμετοχή: 6

** Παροχή για όποιον συμμετάσχει και στα 3 μαθήματα sous vide Ιουνίου-Ιουλίου: 80 επιπλέον πόντοι στην membership card, 

    (αντιστοιχεί σε 1 basic  μάθημα)

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «SOUS VIDE: Μαγειρεύουμε σε κενό αέρος με μπακαλιάρο»!