TERRA AFRICA
- Αφιέρωμα Μαΐου
- Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Εμπνευσμένο από τον σοκολατοποιό Emmanuel Hamon, το Terra Africa διαθέτει την μαγιά ενός εξαιρετικού επιδορπίου με μοναδικές τεχνικές γνώσεις. Για την άρτια εκτέλεση του απαιτείται biscuit σοκολάτας στην βάση του, mousse μαύρης σοκολάτας Casa Luker, crémeux βανίλιας Μαδαγασκάρης, crémeux μάνγκο και βανίλιας και τραγανό croustillant feuilletine. H ποικιλία στις τεχνικές και η εναλλαγή των γεύσεων αποτελούν ένα γαστρονομικό σαφάρι που μας εξιτάρει γαστρονομικά! |
Μόνο με προπληρωμή |
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.