ΤΗΣ ΛΑΜΠΡΗΣ
- Special Edition
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Σε μερικούς τόπους το πασχαλινό τραπέζι μένει στρωμένο για τρεις ημέρες, ενώ τα ψίχουλα τα ρίχνουν στ' αμπέλια για να μεταδοθεί σ' αυτά αφθονία.
Τα ήθη και τα έθιμα που συνοδεύουν το πασχαλινό τραπέζι είναι πολλά με βαθιές ρίζες και φέρουν μία εθιμοτυπική λογική.
Το μάθημα ανοίγει η παραδοσιακή μαγειρίτσα της Ανάστασης και λύνει θεμελιώδη ερωτήματα για την συνταγή της, ενώ για ορεκτικό παρασκευάζουμε κλασσική σπανακόπιτα, γεμισμένη με φέτα και σπανάκι και για κυρίως πιάτο μαγειρεύουμε κατσικάκι στη γάστρα με λαχανικά.
Εκπαιδευτής Chef: Δημήτρης Γουβιανάκης Πόντοι ΜΜ: 35 ή 20 με κάρτα ανεργίας
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.