16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΕΚΔΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
26/02/2018 18:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
Από 50€ ΜΟΝΟ 28,90€ για 1 άτομo
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Κατσάρας Γιάννης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Φεβρουαρίου
  • Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
ΕΚΔΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Ανακαλύπτουμε ποιες είναι οι εκδοχές και τα παράγωγα της κρέμας ζαχαροπλαστικής και  μαθαίνουμε τεχνικές για την κρέμα patissier, leger, mousseline, chiboust και diplomat. 

Ένα ίσως από τα πιο σημαντικά μαθήματα της Ζαχαροπλαστικής Τέχνης, που όχι μόνο εκτελείται λάθος, αλλά στο σύνολό της υπάρχει κενό γνώσεων, παρότι αποτελεί την βάση σε κάθε γλύκισμα που παρασκευάζουμε. 

Εκπαιδευτής Chef: Γιάννης Κατσάρας                         Πόντοι ΜΜ :35

*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν

 

 

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΕΚΔΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ»!