ΕΚΔΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
- Αφιέρωμα Φεβρουαρίου
- Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Ανακαλύπτουμε ποιες είναι οι εκδοχές και τα παράγωγα της κρέμας ζαχαροπλαστικής και μαθαίνουμε τεχνικές για την κρέμα patissier, leger, mousseline, chiboust και diplomat.
Ένα ίσως από τα πιο σημαντικά μαθήματα της Ζαχαροπλαστικής Τέχνης, που όχι μόνο εκτελείται λάθος, αλλά στο σύνολό της υπάρχει κενό γνώσεων, παρότι αποτελεί την βάση σε κάθε γλύκισμα που παρασκευάζουμε.
Εκπαιδευτής Chef: Γιάννης Κατσάρας Πόντοι ΜΜ :35
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.