VERRINE (ΓΛΥΚΑ ΣΕ ΠΟΤΗΡΙ)
- Αφιέρωμα Φεβρουαρίου
- Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Γνωρίζατε ότι η λέξη Verrine σημαίνει ποτήρι? Το οποίο μάλιστα χρησιμοποιείται ώστε να σερβίρουμε ένα επιδόρπιο με σκοπό να δώσουμε έμφαση στην γεύση αλλά και στην εμφάνιση του?
Σε αυτό το τεχνικό μάθημα δημιουργούμε μικρές αμαρτίες να τις «πιεις στο ποτήρι»! Ξεκινάμε με μια ανάλαφρη mousse λευκής σοκολάτας άρτια συνδυασμένη με φρούτα του δάσους, συνεχίζουμε με μια βελούδινη κρέμα συνδυασμένη άψογα με σάλτσα καραμέλας και φρέσκια μπανάνα που από πολλούς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μια δημιουργική εκδοχή του banoffee.
Ολοκληρώνουμε με μια mousse μαύρης σοκολάτας με εξωτικές πινελιές που θα σας καταπλήξουν. 1 μάθημα, αμέτρητες τεχνικές και μυστικά…
Εκπαιδευτής Chef: Γιάννης Κατσάρας Πόντοι ΜΜ :20
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.