DEL PESCATORE
- Αφιέρωμα Φεβρουαρίου
- Special Edition
- Θαλασσινά
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Κακαβιά, Cioppino, Fisherman Stew, όπως και να προσφωνήσεις αυτό το ονειρεμένο μαγείρεμα θαλασσινών και ψαριών, η αμβροσία που χαρίζει στο τέλος είναι όλη η γεύση της θάλασσας!
Ένα μάθημα με απίστευτες δυνατότητες, έναν τεράστιο όγκο πληροφοριών από την συντήρηση, το μαγείρεμα, την ορολογία, έως την ίδια την συνταγή που θα εκτελέσουμε...
Στην κουζίνα μας θα χρησιμοποιήσουμε γλώσσα, λαυράκι, κοκκινόψαρο, όστρακα και μαλάκια.
Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Κατσαριώτης Πόντοι ΜΜ :35
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.