16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΕΚΜΕΚ ΚΑΙΜΑΚΙ & ΕΚΜΕΚ ΚΑΤΑΙΦΙ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
23/01/2018 18:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 54€ ΜΟΝΟ 26,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Κατσάρας Γιάννης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Παραδοσιακά-Σιροπιαστά
ΕΚΜΕΚ ΚΑΙΜΑΚΙ & ΕΚΜΕΚ ΚΑΤΑΙΦΙ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή


Ένα γλυκό με ρίζες από τη γειτονική Τουρκία σε δύο διαφορετικές τεχνικές, μία με καιμάκι και μία κανταΐφι. Το εκμέκ καϊμάκι ανήκει στα σιροπιαστά και για την επιτυχία του θέλει να ακολουθούμε τις σωστές τεχνικές για να πετύχουμε την πλούσια κρέμα από βουβαλινό γάλα, αλλά και την σιροπιασμένη βάση της οποίας η ζύμη μοιάζει αρκετά με το τσουρέκι, αρωματισμένη με μαχλέπι. Το κανταϊφι, η δεύτερη σιροπιαστή εκδοχή,  μοσχομυρίζει βούτυρο και παίρνει τις γεύσεις του από τους ξηρούς καρπούς του καρυδιού, του αμυγδάλου ή του φιστικιού, ακόμα και από τον συνδυασμό τους.
Εκπαιδευτής Chef: Γιάννης Κατσάρας                                                                Πόντοι ΜΜ :35

*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν

 

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΕΚΜΕΚ ΚΑΙΜΑΚΙ & ΕΚΜΕΚ ΚΑΤΑΙΦΙ»!