ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΕΣ
- Αφιέρωμα Ιανουαρίου
- Επίπεδο Advanced
- Special Edition
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Πώς γίνεται ένα κομμάτι κρέατος να μαριναριστεί, ψηθεί ή μαγειρευτεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μαλακώσουν οι ίνες του και να βγάλει όλους τους χυμούς του στο φαγητό? Το μάθημα επικεντρώνεται στις μπριζόλες μόσχου. Ετοιμάζουμε μοσχαρίσιες με σάλτσα Σαρκιτιέρ (charcutiere) – παράγωγο της γνωστής ντεμι γκλας, αλλά και με σάλτσα Μπορντελέζ με βάση την ντεμι γκλαζ τοματέ δεμένη με βούτυρο. Μαθαίνουμε τους βαθμούς ψησίματος και εξετάζουμε τις σάλτσες που χαρίζουν τις γεύσεις τους σε κάθε μπριζόλα. Συνοδεύουμε με βελούδινο πουρέ πατάτας.
Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Μακρυμίχαλος Πόντοι ΜΜ :35
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.