16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

French Bistrot

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
18/04/2017 18:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 72€ ΜΟΝΟ 36,50€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Μακρυμίχαλος Νίκος
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Απριλίου
  • Very Popular
  • Επίπεδο Advanced
  • new
  • Τεχνικές
French Bistrot

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

To Παρίσι είναι γεμάτο με ιστορικά Bistrot, ζεστές γωνιές μικρών παραδοσιακών εστιατορίων που κρύβουν όλη τη μαγεία της Γαλλική Κουζίνας απλά και ταπεινά. Κάνουν την εμφάνιση τους περίπου το 1815 και είναι τόσο ατμοσφαιρικά, σαν να έχουν βγει από ταινία. Μεταφερόμαστε νοερά στη πόλη του Φωτός και ετοιμάζουμε 2 από τις πιο δημοφιλείς συνταγές των Bistrot. Τι τις κάνει δημοφιλείς? Η υπέροχη γεύση του μισοψημένου κρέατος γεμάτη από τους χυμούς του ψησίματος και η συνοδευτική του σάλτσα με το bavette de Boeuf σε σάλτσα αγριοκέρασου με τηγανιτές πατάτες. Κλείνουμε με τη γνωστή Γαλλική tarte tatin η οποία φέρει τα υπέροχα αρώματα της βουτυράτης ζύμης με τα ψημένα μήλα. 

Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Μακρυμίχαλος            Πόντοι ΜΜ: 35 

-Με προπληρωμή και ελάχιστη συμμετοχή 6 άτομα -

*Στο συγκεκριμένο μάθημα δεν γίνεται εξαργύρωση πόντων

*Οι φωτογραφίες των μαθημάτων στο site είναι ενδεικτικές 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «French Bistrot»!